Szakácskönyv
199 Ft
Horváth Ilona népszerű szakácskönyvének XIV., – F. Nagy Angéla által – átdolgozott kiadása, megőrizve azokat az erényeit, amelyek eddig is kedveltté tették kezdő és gyakorlott háziasszonyok körében, korszerű, egészségesebb táplálkozás kívánalmainak megfelelő tájékoztatással is segíti az olvasót. Ismerteti a legújabb konyhatechnikai eljárásokat, az újfajta főzőedények használatát, a konzerv- és mirelitkészítmények, a félkész ételek, porok, ízesítők felhasználását és előnyeit. Az előkészítő eljárások ismertetése mellett sok jó tanácsot ad a korszerű otthoni és a szabadban való vendéglátás változatossá tételére is.
Elfogyott
erősen kopott
Vélemény írásához lépj be előbb.
Könyv információ
Kiadás éve
1963
Kiadó
Magyar Nők Országos Tanácsa
Kötés
keménykötésű
Nyelv
magyar
Oldalszám
384
Szerző
Horváth Ilona
Értékelések
Még nincsenek értékelések.