Barion Pixel
Betöltés
Kívánságlistára

Nagy ​színes barkácskönyv gyerekeknek

1499 Ft

Minden ​gyerek – a legkisebbektől kezdve – szeret barkácsolni, de hamar kedvét veszíti, ha túl nehéz vagy körülményes feladattal találkozik és nem az derül ki a kezéből, amit elképzelt. Ez a könyv segít, hogy ne érhessék őket ilyen kudarcok.
Óvónői munkájuk során a szerzők valamennyi barkácsmunkát kipróbáltak a gyerekekkel, és meggyőzően bizonyítják, hogy egyszerű fortélyokkal a leghétköznapibb anyagokkal is csodálatos tárgyak készülhetnek, méghozzá különösebb előismeret és jártasság nélkül. Köszönhető ez annak, hogy a könyvben a munka minden lépését részletesen elmagyarázzák és színes rajzokkal vagy fotókkal illusztrálják. Szülői segítséggel vagy a nagyobb testvér közreműködésével már a négyévesek is könnyen elkészíthetik ezeket a tárgyakat.
Ursula Barff, Inge Burghardt és Jutta Maier óvodai tapasztalataik alapján azt állítják, hogy a barkácsolás nagy hatással van a gyerekek fejlődésére: a mozgékony gyerekek megnyugszanak, megtanulnak koncentrálni, a bátortalanok pedig önbizalmukat erősíthetik, miközben fejlődik gyakorlati készségük is.
Együttes élményt kínál a könyv: nemcsak az elkészült barkácstárgy lehet örömforrás, hanem a közös munka is.

Elfogyott

Csomagfeladás 2-3 napon belül

jó állapotú

Book informations

ISBN
9636050015
Kiadás éve
1994
Kiadó
Pesti szalon könyvkiadó
Kötés
keménykötésű
Nyelv
magyar
Oldalszám
220
Szerző
Ursula Barff, Inge Burkhardt, Jutta Maier

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nagy ​színes barkácskönyv gyerekeknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×