Barion Pixel
Betöltés
Kívánságlistára

Forradalom ​és ellenforradalom Chilében

Szerző:

399 Ft

A ​Népi Egységnek, törvényes kormányának és vezetőjének, Salvador Allendének tragikus sorsa fölkavarta a világ közvéleményét. A fölháborodás és az együttérzés hullámával mind követelőbben tolul föl az újságolvasó és politikai érdeklődésű emberekben az a sok-sok kérdés, amelyre nem adott, mert jellegénél fogva nem is adhatott teljes, minden tekintetben kielégítő választ a napihírek, televízió-híradók sora.
A jól tájékozott és jó tollú külpolitikai újságíró, Vályi Zsuzsa e természetes olvasói igény kielégítésére vállalkozik könyvében, amely a nagy vonalakban ismert helyzetelemzést számos olyan részletprobléma és tény dokumentálásával egészíti ki, amelyek magukban hordozzák a választ igen sok, feleletre váró kérdésre.
Politikai harcok története ez a könyv, de elővillan belőle a teljes élet számos aspektusa. Forradalmárok és reakciós katonatisztek portréi bontakoznak ki az eddigieknél teljesebben; a helyszín, a távoli és természeti adottságaiban roppant változatos ország, Chile egész arculata is új színekkel, részletvonásokkal gazdagodik.
A fölhasznált – s olykor teljes szövegében idézett – dokumentumok bősége megbízható forrást kínál mindazoknak, akik napjaink forradalmainak és ellenforradalmainak küzdelmében nem közömbösek.

1 készleten

Csomagfeladás 2-3 napon belül
SKU Gs-13-12
Címke

enyhén kopott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Forradalom ​és ellenforradalom Chilében” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Book information

Kiadás éve
1974
Kiadó
Magvető könyvkiadó
Kötés
keménykötésű
Nyelv
magyar
Oldalszám
256
Szerző
Vályi Zsuzsa
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza az üzletbe
    ×